< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=571452903801938&ev=PageView&noscript=1" />
+ 86-10-64709959
EN

NA KONTAKTONI hetim Lajme & Ngjarje Qendra Burimore Karriera Blog

Të gjitha kategoritë

SinoCleansky është një markë e njohur globale për furnizimin me super kontejnerë.

Nga cilindri i gazit në rezervuar, nga presioni i lartë në kriogjenik, SinoCleansky gjithmonë ngjitet në cilësi të shkëlqyera, teknologji të lartë, zgjidhje inovative dhe shërbim të besueshëm.
Me ekspertizë dhe përvojë, SinoCleansky u shërben klientëve nga e gjithë bota si ekspert i gazit në ruajtjen e gazit, transportin dhe aplikimet.

Pajisjet e energjisë
Pajisjet e energjisë

SinoCleansky harton dhe furnizon pajisje për CNG, LNG, CAES, H2 Energy, etj. Zgjidhje ideale për ruajtjen e palëvizshme dhe transportin intermodal të gazrave të energjisë.

Gazrat industriale
Gazrat industriale

SinoCleansky - furnizim me një ndalesë, të gjitha llojet e kontejnerëve për gaze industriale, përfshirë O2, N2, Ar, CO2, H2, Ai, N2O, acetilen, klor, amoniak, gazra specialiteti, gazra me pastërti të lartë, etj.

Impianti mini-LNG
Impianti mini-LNG

Mini-LNG është zgjidhja më e mirë për burime jo konvencionale të gazit, duke ushqyer urinë në botë për energji. SinoCleansky zhvillon teknologjinë thelbësore të MRC për shkallë të vogël LNG, e cila është e montuar me rrëshqitje, e krijuar me modul, dhe e përshtatur për të përmbushur kërkesat e ndryshme të gazit natyror, përfshirë gazin shoqërues, gazin e diferencës, gazin e shistellës, gazin e qymyrit, pezullimin e gazit të qytetit , biogaz dhe më shumë.

NGV
NGV

SinoCleansky - cilindrat CNG dhe LNG, standardet dhe çertifikatat më të larta; i përshtatshëm për pothuajse të gjitha llojet e automjeteve; mbështetje teknike për konvertimin e NGV; Stacioni i karburantit NGV dhe më shumë.

Duke luftuar me zjarrin
Duke luftuar me zjarrin

Cilindrat SinoCleansky përputhen me kërkesën në tokë dhe mbrojtje nga zjarri detar. përfshirë cilindrin CO2, cilindrin FM200 / NOVEC1230, cilindrin SCBA, me çertifikime ndërkombëtare nga LRS, SGS, BV, TUV.

Saldimi dhe prerja
Saldimi dhe prerja

SinoCleansky ofron një zgjidhje të inxhinieruar nga cilindrat me presion të lartë për O2, Argon, CO2, në cilindrat e salduar për Acetilenin e tretur, nga rezervuari i gazit të lëngshëm dhe avulluesi, te rregullatorët e gazit dhe mikserët.

Mjekësor
Mjekësor

SinoCleansky jep zgjidhje mjekësore. Cilindra për përmbajtje me presion të lartë të O2 (oksigjenit), N2O dhe gazrave të tjerë mjekësorë. Sipërfaqe të brendshme të lëmuara, të pastra, performancë të lehtë rezistente ndaj korrozionit.

Trajtimi i ujit
Trajtimi i ujit

SinoCleansky ndihmon klientin për të trajtuar ujin. Nga cilindri i klorit prej 52L (65 kg) në 840L (1000 kg), në rezervuarin e madh për filtrin e ujit të detit, SinoCleansky përshtat zgjidhjet inxhinierike në trajtimin e ujit.

RRETH NESH SinoCleansky - Furnizim super kontejner

Beijing SinoCleansky Technologies Corp është një kompani e pajisjeve profesionale të gazit e çertifikuar TUV ISO9001, me ekspertizë dhe përvojë në gazin industrial, pajisjet e energjisë dhe aplikime të ndryshme si zjarri, mjekësia, saldimi, NGV, etj. Ne vazhdimisht përqendrohemi në ofrimin e një produkti të sigurt, të përparuar dhe superior , zgjidhje e inxhinieruar dhe furnizim me një ndalesë për klientët në të gjithë botën.

Përveç kësaj, ne ofrojmë zgjidhje optimale për të gjitha fazat e biznesit nga

Na kontaktoni , Ju lutemi thirrni:+ 86-10-64709959

Shiko më shumë +

LAJME & NGJARJE

Shikoni më shumë +

Authentication